7091

Formidlingskompetence i tale v/ Henning Silberg


Efteruddannelsen tilbyder dette kursus, der fokuserer på vidensdeling af og udvikling af kompetencer i faget tale - specifikt rettet mod arbejdet med det dramatiske udtryk.

Underviser: Henning Silberg

Kurset henvender sig til undervisere, der ønsker at specialisere sig indenfor feltet tale. Det forudsættes, at deltageren har en faglig og pædagogisk viden inden for stemmeteknik og tekstarbejde. Der sættes fokus på dramatik/dramatisk udtryk inden for feltet. Kurset tager udgangspunkt i faglig konsensus, studieordninger og pædagogisk tradition på Den Danske Scenekunstskole København.

Efter kursets afslutning vil deltagerne være i stand til at undervise i faget tale med fokus på det tekstlige dramatiske arbejde.

Deltagerne arbejder under supervision af Henning Silberg. Der inviteres 6 skuespillerstuderende, der skal fungere som ”kaniner”.

Deltagerne forventes at udarbejde skriftlige refleksioner/logbøger over forløbet.

 

Underviser:

Henning Silberg er uddannet i musik og retorik på Københavns Universitet 1980 og som statsprøvet sangpædagog på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1981. Henning Silberg har været talelærer ved Den Danske Scenekunstskole København siden 1997.

Læs mere om Henning her.

Faglige fokuspunkter:

”Jeg er akkrediteret underviser af Nadine George's stemmeteknik (NGT), som jeg bygger mit arbejde op over og tilpasser min undervisning på Scenekunstskolen. Jeg har haft et samarbejde med hende i 25 år - se Voice Studio International for mere information. Stemmearbejdet bygger på Roy Harts stemmearbejde med skuespillere og sangere. Nadine har skabt en praktisk metode, som kan anvendes internationalt af skuespillere, stemmelærere, instruktører og enhver, der har lyst til at udvikle sin sande stemme. Arbejdet er unikt i sin brug af sangtonen i forskellige kvaliteter og dens direkte sammenkædning med kroppen i arbejdet med teksten. Gennem The Human Voice kan man finde ind til sin egen stemme, udvikle egne ressourcer og kanalisere det gennem kroppen, stemmen og teksten ud i teaterrummet. Det betyder, at jeg arbejder med det fysiske i bred forstand sammen med stemmen og teksten i mit daglige arbejde på skolen”.

Efter at du har tilmeldt dig beder vi dig venligst om at sende en mail til ka@scenekunstskolen.dk, hvor du skriver lidt om din motivering.


TILMELDING

DATO:
19. sept., 26. sept, 3. okt., 31. okt., 28. nov., 5. dec.

TIDSPUNKT:
10.00-14.00

STED:
Den Danske Scenekunstskole EVU København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K


MÅLGRUPPE:
For erfarne undervisere i tale

ANTAL DELTAGERE:
8

PRIS:
4.000,-

SIDSTE TILMELDINGSFRIST: 
Torsdag d. 10. september 2015

Tilmeld dig
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig
(LOGIN)

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK