TEKSTIL

Tekstil som magtfuldt kunstnerisk udtryk

I maj 2005 afholdtes et tekstilseminar på Kunstindustrimuseet i København med avantgarden af nordiske kostumierer og tekstilkunstnere.

Seminaret, der var et samarbejde mellem Statens Teaterskole og NordScen, var et overflødighedshorn af oplæg, mindre udstillinger og teoretisk indføring i forskellige arbejdsmetoder. Deltagerne blev præsenteret for forskellige udgangspunkter inden for tekstilarbejde: teatrets brug af tekstiler, udvidelse og digitalisering af eksisterende håndværksteknikker samt en raffinering af håndværket som kunstnerisk udtryksform.

Se diasshow over de udstillede værker her

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.