Vejbeskrivelse / DDSKS København

Man kommer til skolen med cykel, bil eller offentlig transport. Bus 9A kører fra Emdrup over Hovedbanegården til Holmen, og buslinjen er også forbindelsen, hvis man kommer med metro til Christianshavns Torv. Havnebussen stopper ved Holmen Nord og med bil er der adgang via Kløvermarksvej.

billede

Planlæg din rute:  krak  eller  www.rejseplanen.dk


Skolen har handicapvenlig adgang til alle lokaler i stueplan på Per Knutzons Vej 5, hvor der også er handicaptoilet. Der er ikke elevator til 1. sal. Der er adgang til bygningen på Philip de Langes Allé 3 via en trappe bortset fra dansesalene, som ligger i stueplan.

OBS: Kom i god tid, da det kan være svært at finde en parkeringsplads.


Den Danske Scenekunstskole København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K

Den Danske Scenekunstskole København
Philip de Langes Allé 3
1435 København K 

 

 

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.