Teaterbestyrelseskonferencen 2015


Den 1.-2. oktober 2015 afholdtes Danmarks første konference for teaterbestyrelser som blev til i et samarbejde mellem Holbæk Teater og Efteruddannelsen. Ud af landets cirka 35 egnsteatre og små storbyteatre var 17 repræsenteret med bestyrelsesformænd og –medlemmer samt teaterledere.

Her kan du downloade en rapport med highlights fra konferencen. Brug det som inspirationsværkstøj for det fremtidige bestyrelsesarbejde. Brug også magasinets ”Spørgsmål til videre refleksion” som afsæt for refleksion og videre diskussion for jer som teaterledere og bestyrelse.

Download

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.