Arbejdsophold

I Odsherred er det muligt for scenekunstnere at uddanne eller videreuddanne sig. Rammerne er særligt egnede til fordybelse og koncentreret, uforstyrret arbejde – sammen i hold, på tværs af fag eller på egen hånd.

Pris for ophold inkl. sengelinned er 200,- pr. nat pr. person

Leje af studio: kr. 500,- til 1.500,- afhængig af størrelsen.

Ved grupper på min. 14 personer kan der bestilles mad. Har vi kurser i huset samtidig med dit ophold, er det dog oftest muligt at tilkøbe mad, også selv om I er mindre end 14 personer.

Arbejdsophold kan reserveres max. 3 måneder før afholdelse.

Indcheckning 
Værelserne står til disposition fra kl. 14.00

Udcheckning 
På afrejsedagen forlades værelset senest kl. 09.00

Betaling
Faktura fremsendes 1 måned før opholdets start.

Afbud:
Afbud skal altid ske skriftligt. Afbud kan ske vederlagsfrit indtil 2 uger før opholdets start. Derefter forfalder det fulde beløb.

Klik her, udfyld formularen og skriv i bemærkningsfeltet, hvad du vil bruge opholdet til. Formularen sendes til brgs@scenekunstskolen.dk

 

 

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.