Praktisk info vedr. ophold i Odsherred

FACILITETER
Kontorfaciliteter, 3 prøvesale, 3 klaverer, fuldt professionelt udstyret black box scene med publikumsopbygning til 250, værksted, publikumsfoyer, café, 30 dobbelt- og enkeltværelser med fælles badefaciliteter og mange arbejds- og møderum med audiovisuel udstyr m.m.. Skolen ligger i Annebergparken med udsigt over Nykøbing Sjællands bugt.

VÆRELSERNE
Værelserne er indrettet og dekoreret af forskellige teatre.
Gæster bliver indkvarteret i eget værelse, og får ved ankomst udleveret håndklæde og sengelinned samt en værelsesnøgle, der også kan anvendes til indgangsdørene.
Når du/I rejser hjem beder vi jer tage det brugte sengelinned af og lægge det - sammen med håndklædet - i kurvene på gangen. Husk venligst at aflevere nøgler.

KØKKEN
Vi bestræber os på at have et bæredygtigt køkken med lokale råvarer og masser af fisk og grønt  - også har vi en elitesmiley:)

GENERELLE SPISETIDER
Morgenmad kl. 08.00 - 09.00
Frokost kl. 12.30 - 13.30
Middag kl. 18.30

Til alle måltider vil der blive serveret kaffe og te samt isvand. Udenfor de opgivne tidspunkter kan kaffe og te tilberedes i tekøkkenerne.

Køb af øl, vand og vin foregår således: I baren ligger en liste, hvorpå gæsterne skriver deres navn. Når man tager en øl, vand eller flaske vin sætter man en streg, hvilket afregnes efterfølgende, hvor vi mailer en faktura på det samlede beløb.

 

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.