Jens Skou Olsen

Jens Skou Olsen er docent på Rytmisk Musikkonservatorium og har i 12 år, som en del af ledelsesgruppen dér, fokuseret på udviklingen af nye uddannelser, nye fag og nye studieformer. Senest har han forsvaret sin Ph.d. på Roskilde Universitet og Copenhagen Business School om udvidede oplevelser af æstetisk sandhed gennem musikperformance.

Jens sidder i styregruppen for SACRE – Program for Ledelsesreformation på Center for Virksomhedsledelse (CVL) på Copenhagen Business School, og han sidder endvidere i bestyrelsen for tænketanken Sophia – Forum for Strategisk Analyse af Undervisning og Uddannelse. Endelig er Jens aktiv som udøvende kunstner med et internationalt virke som komponist og kontrabassist.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.