Lotte Colberg

Lotte Colberg Olsen er cand. merc. HRM og har i 15 år arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling, som konsulent, facilitator, underviser, træner og sparringspartner – i offentlige og private organisationer. Hun har løbende samarbejde med uddannelsesinstitutioner som CBS, COK samt professionshøjskolerne UCC og Metropol om bl.a. diplomlederuddannelsen, hvor hun fungerer som underviser, examinator, censor og vejleder.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.