Anders Holst

Anders Holst fungerer til dagligt som uddannelsesansvarlig for diplomuddannelserne på Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse – hhv. kulturformidleruddannelsen og kulturlederuddannelsen. Han har en skuespilleruddannelse fra skolen i Århus, en Master i Oplevelsesledelse fra RUC og har erfaring som skuespiller, projektleder i kultursektoren og med udvikling, formidling og ledelse, skabende virksomhed og uddannelse. Anders har særligt fokus på kunstneriske praksisforståelser og filosofi, kulturpolitik og oplevelse, ledelse og etik, samt projektledelse og oplevelsesøkonomi.
Han er endvidere aktiv i bestyrelsesarbejde på teaterområdet.

På formidleruddannelsen har Anders siden 2009 undervist i Børne- og Ungdomskultur, formidlingsformer, læringsteori, filosofi og videnskabsteori.

 

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.