Steen Haakon Hansen

Steen Hakon Hansen er uddannet på Statens Teater Skole i1977 og har fungeret som Iscenesætter, Skuespiller og Underviser i ind- og udland. Han har fokus primært på Improvisation og Expression Corporelle.

På Diplom i formidling af kunst og kultur, har han gennem en årrække udviklet øvelser og opgaver, der målretter sig en tidssvarende kunst- og kulturformidlings eksponering, og som åbner for Improvisation og Expression Corporelle som relevante og tidsvarende formidlingsforståelser.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.