Mads Plovdahl

Mads har en kandidatgrad i Finansiering og Regnskab (Cand. Merc. FIR) fra Copenhagen Business School (CBS), og har omfattende erfaring som økonom blandt andet fra realkreditinstitut og med uafhængig økonomisk rådgivning. Han underviser i en række økonomiske fag på forskellige uddannelsesinstitutioner, er ansat som ekstern lektor på CBS, Institut for Finansiering, og underviser på HA-almen, HA-Pro, HA-Jur samt HD i Finansiering. Han er derudover beskikket censor på Universiteterne i Danmark inden for finansering. 

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.