Carsten Burke Kristensen

 

Carsten Burke Kristensen har fungeret som scenograf på store og små scener i Danmark og Sverige, og har undervist på STS (nu Den Danske Scenekunstskole) i en årrække og var leder af scenografuddannelsen på STS fra 2003-07.

Han har en Master i Drama og Teaterpædagogik, DPU.(2007-2009) med speciale i devising og innovationsprocesser, og med særligt fokus på de studerendes udvikling af egne projekter, fra ide til realisering, en Masters Degree (M.A.) Scenography fra Central Saint Martins College of Art and Design, London /England og Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht, Holland (1995-96), samt en scenografuddannelse fra Statens Teaterskole, København 1987-91.

På det internationale område har han bl.a været aktiv som sagkyndig på scenekunstområdet for Nordisk Kulturfond, deltaget i evalueringsarbejde af HEI (higher Education Institues) gennem Interartes/ELIA/ EQarts.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.