Efva Lilja

Efva Lilja nyder international anerkendelse for sin indsats i dansemiljøet, og fungerer til daglig som leder af Dansehallerne. Hun har gennem en årrække arbejdet med nyskabende koreografisk kunst i forskellige kunstfaglige felter – herunder billedkunst, musik og dans, og arbejder med inkluderende og interaktive metoder og arbejdsformer.

Særligt blander hun kortene for hvordan politisk aktivisme og kunst kan forstås som to sider af samme sag, forskellige steder, og hvordan den kunstneriske forskning og udviklingsvirksomhed bidrager til denne udvikling.

Efva er ansvarlig for kunstneriske seminarer og workshops på formidleruddannelsens modul i Børne- og Ungdomskultur.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.